Mental Golf Coach

Jag hjälper golfare att spela golf närmare sin fulla potential.

När du vet att du har den tekniska förmågan att slå ett bra slag men inte lyckas med det tillräckligt ofta så kan det bero på onödiga spänningar och att ditt fokus ligger på fel ställe.

Att arbeta med min mentala metod kan ibland vara det bästa sättet att ta ditt spel till nästa nivå. Du kommer att ha ännu roligare på golfbanan och sänka ditt handicap, utan att ändra något i din sving.

Ditt sinne styr din kropp - inte tvärtom, vilket innebär att de flesta problem i golf beror på att sinnet helt enkelt inte ger kroppen rätt instruktioner

Under min coaching får du enkla och konkreta övningar som bygger på avspänning och fokus. Jag arbetar praktiskt med dig på Driving Range och ute på banan.

Jag hjälper dig att bygga upp en stark mental rutin som ger dig bättre förutsättningar att utnyttja de tekniska sving-kunskaperna du har lärt dig, framförallt då du upplever stress och press. 

Sedan 15 år har jag arbetat som coach och mental tränare i England, Holland och i Sverige. Proffsgolfare och motiverade amatörer har snabbt förbättrat sitt resultat.

För mer information om min metod och hur jag jobbar tveka inte att ringa mig.

Jag coachar privat, små grupper samt ger kurser till större grupper.

För bokning och priser kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring på: 072 554 77 11

Web: http://tgrahn.com/golf/

Du är här: Home Tränare Tony Grahn